Nadaljuj


                       Cerkniško jezero

Simbol kraške regije - eno največjih presihajočih jezer v Evropi. V sušnem obdobju jezero izgine, območje pa je prosto za druge dejavnosti.
Image title

Kolesarski izleti

Vodeni kolesarski izleti s profesionalnimi lokalnimi vodiči, ki vas skozi lokalne zgodbe in anekdote seznanijo s čudovito kraško regijo Slovenije in njenimi lepotami. Kolo lahko tudi najamete.
Image title
Unška koliševka
je jama udornica, ki se nahaja zahodno od naselja Unec oz. južno od Planinskega polja. Je ena največjih slovenskih udornic s prepadnimi stenami v višini okrog 100 m. V okolici koliševke so italijanski obmejni vojaški bunkerji iz časa med obema vojnama.


Križna jama
Je edina naravno ohranjena turistična jama v Sloveniji, zato v jami ni električne razsvetljave in betonskih poti. Za ogled obiskovalci dobijo gumijaste škornje in prenosno akumulatorsko svetilko.
Image title

Naravni rezervat Rakov Škocjan

Rakov Škocjan je najstarejši krajinski park v Sloveniji, zaščiten od leta 1949. Oddih v senci stoletnih hrastov, razgled z veličastnega Velikega naravnega mostu ter svež jamski zrak vedno znova zagotavljajo nepozabno doživetje za vse ljubitelje narave.Image title
Spoznajte kraljico jam

Spoznajte Postojnsko jamo. Do leta 1818 so si obiskovalci lahko ogledali le dobrih 300 metrov jame, danes si v uri in pol ogledate več kot 5 kilometrov navdušujočih rovov, prehodov in spektakularnih dvoran.


       RezervirajteOpazovanje medvedov

Samo za pogumne!

V spremstvu vodnika si lahko ogledate rjavega medveda (Ursus arctos), žival, ki v svojem naravnem okolju človeka napolni z občudovanjem in spoštovanjem.Image titleGrad Snežnik
Je edinstven muzej bivalne kulture 19. stoletja in je eden redkih gradov v Sloveniji, ki se ponaša z originalno opremo.
Image title
Predjamski grad
Grad Predjama ali Predjamski grad je grad v Sloveniji, ki leži 9 kilometrov od Postojnske jame. Grad je največji jamski grad na svetu in je od leta 2015 kot tak vpisan tudi v Guinnesovo knjigo rekordov.